Kiinteistönomistaja toteutti täydellisen toimitilan saneerausprojektin jo ennen kuin vuokralainen oli tiedossa.

Tämä klassisen ajattomaksi, talon henkeen istuvaksi, modernilla twistillä toteutettu herkku löysi vuokralaisen alta aikayksikön tavoitevuokralla.

Bolder toimitti projektin avaimet käteen periaatteella konseptista, ARK ja SIS-suunnitelmiin sekä rakennuttamisen projektinjohtoon. Bolderin Christina Warelius toimi hankkeessa projektipäällikkönä ja suunnittelijana.

Laadukkaasti toteutettu tila tulvii esteettisiä yksityiskohtia. Katseenvangitsijana toimiva paneeli-messinkiseinä tuotettiin mittatilauksena ja yksityiskohtaisesti suunniteltuna.

Tässä on käytetty kauniisti ajan saatossa patinoituvaa, aitoa messinkiä. Lattiassa käytetyssä vaaleassa, mutta lämminsävyisessä tammikalanruotoparketissa on tavallista isommat/pidemmät parkettisauvat ja veistetty pinta, mikä tuo modernin otteen klassiseen parkettikuvioon. Saniteettitiloissa on tavoiteltu uniikkia, hotellimaista tunnelmaa.

Ääntä eristävät lasiseinät avartavat tilaa ja takaavat keskittymisrauhan. Täydellisen remontin yhteydessä myös IV ja sähköt uusittiin kattavasti.

Lopputuloksena on aikaa kestävä, toimiva kokonaisuus, joka palvelee myös vuokralaisen vaihtuessa.