Metacore on mobiilipeli-ilmiöiden luomiseen keskittyvä peliyhtiö, joka tarvitsi itselleen uudet, suuremmat toimitilat.

Bolder Development toteutti Metacorelle uudet toimitilat avaimet käteen -palveluna niin, että pelinkehittäjät saivat keskittyä pelien kehittämiseen – ja tehdä sitä toimivissa ja inspiroivissa puitteissa. Bolder suunnitteli ja projektijohti toimitilahankkeen alusta loppuun.

Metacoren Anna Kaskeala-Moore kertoo heidän tarpeistaan muuttoon liittyen:

”Työntekomme perustuu pelitiimin jäsenten tiiviiseen yhteistyöhön. Silti on tärkeää, että myös eri pelitiimit voivat kokoontua yhdessä – puhtaan sosiaalisesti ja työasioissa.

Tilojen pitää olla hillitysti ja tyylikkäästi leikkisiä. Niiden tulee joustaa jatkuvasti muuttuvien työnteon tapojen mukaan, ja niiden tulee tukea luovaa yhdessä työskentelyä se kaikissa muodoissa.”

Bolder Developmentin tiimistä Metacorea palveli Christina Warelius. Yhteistyö sujui Annan mielestä hyvin:

”Bolder on vastannut koko projektista alusta loppuun. Aikataulu on ollut tiukassa ohjauksessa alusta loppuun; meitä on tarvittaessa muistuteltu, informoitu ja pidetty huoli siitä että teemme ajoissa päätöksiä. Kommunikaatiota on ollut paljon ja meitä on pidetty kartalla joka käänteessä.

On ollut helpottavaa, kun jollain muulla on ollut kokonaisote projektista ja itseltä on säästynyt aikaa muihin hommiin. Kaikista ratkaisuista on toimitettu meille vaihtoehtoja päätettäväksi. Bolder auttaa ja tukee kaikessa ongelmanratkaisussa – pienessä ja suuressa.

Super hyvin on mennyt.”