Onnistuneen tilamuutoksen ytimessä on se, että tila palvelee optimaalisesti kiinteistönomistajan kohteelle suunniteltua elinkaarta. Vuokralaisen kohdalla se on noin 2-3 vuotta (parhaimmillaan 5 vuotta). Tilojen tulee olla muuntojoustavat ja palvella mahdollisimman monia eri tarpeita. Myös tyylin on oltava kestävä, jos pyrkimyksenä on miellyttää mahdollisimman laajaa vuokralaiskantaa optimaalisesti myös tulevaisuudessa.

Hermannin rantatien vuokralaismuutoksessa noudatettiin juuri näitä periaatteita. Tiloista luotiin kauniin klassiset ja sopivan persoonalliset. Tilajaossa haluttiin päästä eroon 90-luvulle tyypillisestä ”koppi-koppi ajattelusta”. Kaikki väliseinät ja matala alakatto purettiin ja tilajako mietittiin kokonaan uudestaan – suurimmaksi osaksi lasiseinin rajaten. Materiaaleissa tavoitellaan raikasta ’’fresh industrial’’.

Tiloissa nähdään aitoa esille hiottua betonia, talotekniikka ja IV-kanavat on jätetty näkyviin, mutta kanavat silti siististi linjaan asennettua. Kohteessa on käytetty myös spraymaalattuna, sementinkaltaista pintaa, vaneria, aitoja kupariputkia (käyttövesi- ja kondenssivesiputket). Talotekiika jäädessä näkyviin, tuli panostaa tyylikkäisiin talotekniikan laitteisiin ja asennuksiin, sillä mikään ei jäänyt piiloon katseilta. Tiloissa käytetty vaneri on oikein käsiteltynä ja käytettynä tyylikäs ja aikaa kestävä materiaali, joka ikääntyy kauniisti ja luo puunkaltaista lämpöä tilaan. Lisäksi nopea asentaa koolauksiin, verrattuna kipsilevyyn, joka tulee mm. tasoittaa ja pintakäsitellä muutamassa vaiheessa.