Huudi Business Park

Huudin (entinen Menuetto) yleiset alueet läpikävivät mittavan muutoksen business parkin aulasta kohti viihtyisän hotellimaisen lobbyn, kahvilan ja ravintolan yhdistelevää kokonaisuutta. Vuonna 2002 valmistuneessa kompleksissa on toteutettu vuokralaisten viihtyisyyttä edistäviä muutoksia myös kerroksissa.

Bolder lähti tilaajan toimeksiannosta kehittämään taloa asiakaskokemus keskiössä. Muutos toteutettiin tiiviissä yhteistyössä Jaana Tirkkonen kanssa ja lopputulos tuottaakin jo positiivista pöhinää vuokraus- ja käyttäjärintamalla.

Konseptin ydinajatuksena on se, että kauempaa tulevian yritysasiakkaiden lisäksi, Huudi palvelee myös paikallisesti lähityöskentelypaikkana ja sateliittityöpisteenä. Työskentely yleisissä tiloissa on mahdollistettu monipuolisin sähköpistokkeilla varustetuin työskentelypaikoin. Puistossa ja ravintolassa onkin mahdollista kohdata niin töiden kuin vapaa-ajan merkeissä.

Myös visuaalisessa konseptissa on tavoiteltu paikallisuuden tuntua. Kivijalkamaiset frontit, kyltitys, kalustus noudattelee pikkukaupungin viihtyisien katujen tunnelmaa ja inhimillistä mittakaavaa. Kaiken keskelle rakentuu viivähtämään ja viihtymään kutsuva, korotetuksi amfikalusteeksi rakennettu, Munkkivuoren vehreydestä inspiraationsa saanut Puisto. Uusi ilme näkyy myös kiinteistön visuaalisessa viestinnässä ja brändissä.

Bolder vastasi projektissa konseptin kehittämisestä, ARK ja SIS-suunnittelusta sekä projektinjohdosta.