Tervetuloa Quartetton Alton uudistettuihin tiloihin!

Uudistuksessa on otettu vaikutteita Albergan kartanon, tunnettu myös nimellä ”Sokerilinna”, historiallisesta arkkitehtuurista ja sen upeasta, vehreästä barokkityylisestä puutarhasta. Uudistus yhdistää nämä elementit moderniin ”butik-toimisto” teemaan, joka on saanut inspiraationsa boutique-hotelleista.

Aulatilojen muodonmuutoksessa on pyritty luomaan hotelliaulojen kaltaista ylellistä ja kutsuvaa tunnelmaa. Pehmeät kalusteet, paksut matot, akustoivat seinäpaneelit, lämmin valaistus ja runsaat viherkasvit tekevät tilasta viihtyisän. Laajennetut aulatilat tarjoavat nyt entistä enemmän tilaa kohtaamisille, työskentelylle ja tauoille.

Värimaailma ja materiaalivalinnat heijastelevat tyylikkäitä pukukankaita, niiden ruutu- ja tweedkuoseja sekä harmonista sävymaailmaa. A- ja B-talot on suunniteltu erottumaan toisistaan: A-talossa dominoi okran sävy ja vaalea puu, kun taas B-talossa eri sinisen sävyt ja tumma puu tuovat oman leimansa.

Eikä uudistus rajoitu pelkästään aulatiloihin. Neuvottelutilat, saunan kabinetti ja terassi, piha-alueet, pukuhuoneet ja kuntosali on kaikki otettu osaksi tätä kattavaa faceliftiä. Toimistokerrosten ilme on yhtenäistetty ja toiminnallisuus on viety uudelle tasolle. Käytävät ja yhteiskäyttöiset keittiöt on suunniteltu uudelleen, ja niissä on nyt entistä enemmän tilaa yhdessäoloon ja rentoutumiseen. Tule ja koe Quartetton uusi ilme ja tunnelma itse!