Konseptinkehitys, projektinjohto ja suunnittelu. Tämän kokonaisvaltaisen roolin Bolder Development on saanut hoidettavakseen tässä tulevaisuuteen katsovassa, Suomen mittakaavassa ainutlaatuisessa hankkeessa.

Olemme luotsanneet hanketta aina ensimmäistä palvelumuotoiluworkshopeista kansainvälisten tiimien kesken, investointiesityksiin ja suunnitteluun (ARK, SIS ja graafinen). Projekti on osa Ingka Centersien globaalia Meeting Place strategiaa, joissa keskuksia kehitetään ennen kaikkea kohtaamispaikoiksi.

Kyseinen aktiviteettialue on ensimmäinen Meeting Place strategiaa toteuttava toimenpide Matkuksessa. Lainaus sivulta: ”Matkuksen ympäri vuoden avoinna oleva aktiviteettipuisto koostuu erilaisista leikki- ja liikunta-alueista, rauhalliseen oleiluun soveltuvista istuskelupaikoista ja kahvilaterassista sekä avoimesta torialueesta.

Mukana on mm. pumptrack, oma areena pallopeleille, liukumäkiä, parkour-mahdollisuuksia ja 7 metriä korkea seikkailutorni. Kaikkiaan Matkuksen uudistettavien ulkoalueiden laajuus on yhteensä lähes 6 000 m², josta aktiviteettipuiston osuus on noin 3 800 m².”