Kuparitalo on hieno esimerkki aikakautensa 50-luvun liikerakennuksesta. Rakennus sijaitsee Helsingin keskustan 00100 postinumeroalueella, Eduskuntatalon ja kulttuurilaitosten, kuten kansallismuseon, Finlandia-talon ja Kiasman, läheisyydessä. Outokummun pääkonttoriksi alunperin rakennetun kohteen arkkitehtina toimi Märta Blomstedt, joka tunnetaan yhtenä huomattavampien funktionalististen rakennusten arkkitehtina, kuten Hotelli Aulanko ja hotelli-ravintola Pohjanhovi.

Bolderin tuottaman Kuparitalon konseptiuudistukseen sekä ARK- ja SIS-töihin on haettu inspiraatiota 50-luvun tyylistä ja arvokkaan hotellimaisesta tunnelmasta, joka istuu alueen identiteettiin. Uudistuksen myötä tilat huokuvat ympäristönsä laatua, tyylikkyyttä, ja historiaa, sopivassa suhteessa moderniin toteutukseen.

Tilat toimivat niin business formal, -smart ja -casual käyttäjille, ja on vahvan brändinsä, toimivuutensa ja tarjoamiensa palveluiden ansiosta houkutteleva ja erottuva toimistorakennus Helsingin kulttuurialueella.

TOIMITETUT PALVELUT

– Konseptin määrittely
– Arkkitehti- ja pääsuunnittelu
– Tila- ja sisustussuunnittelu
– Graafnen suunnittelu