Elon omistama toimistokiinteistö Kansakoulukuja 1:ssa on viimeisen parin vuoden aikana läpikäynyt mittavan muutoksen, kun kiinteistö on uudistettu monikäyttäjätaloksi TVR:n muutettua muihin tiloihin.

Uudistuksen toiminnallisena ideana on ollut se, että katutasoa avattaisiin kaikkien kaupunkilaisten käyttöön. Katutaso ja kellarin neuvottelutila on yhdistetty uudella kierreportaalla toiminnallisuuden parantamiseksi.

Ideana oli luoda uusi toimintakonsepti, jossa perinteiseen toimistotalon aulaan tuotiin ripaus luksusta ja hotellimaista tunnelmaa. Betoninen ja terrakotta lattia sekä rapatut seinät luovat niille rosoista kontrastia. Tilat toimivat päivällä lounaspaikka ja kahvilana. Jatkossa iltaisin tiloihin voisi sijoittua ravintola- ja baaritoimintaa. Tässä yhteydessä toimii myös kiinteistöä palveleva vastaanotto. Tämän vuoden aikana tiloissa aloittanut ravintola onkin saavuttanut lyhyessä ajassa suuren suosion.

Kansis1:n ikkunoista näkyvien Kansakoulunkadun punatiilisten julkisivujen vastapainoksi on tuotu 1. kerroksen tiloihin tummaa sinistä. Se luo tiloihin intiimiä, tyylikästä ja hotellimaista tunnelmaa yhdessä tumman puun ja pienien messinkin yksityiskohtien kanssa. Kauniit marmorikuvioiset laattapinnat edustavat ajatonta tyylikkyyttä ja kestävät pitkään käytössä.

Sijainti Kansakoulunkujalla inspiroi käyttämään teemana koulua, joka näkyy mm. alakerran kasvitauluissa sekä talon eri tilojen nimikkeistössä. Kellari kerrokseen tuotiin punaista sävyä tuomaan lämpöä ja tunnelmaa.

Bolder on vastannut uudistuksen ARK- ja SIS-suunnittelusta sekä konseptoinnista ja brändi-ilmeestä.