Dixi on Vantaan Tikkurilassa sijaitseva, useasta eri käyttötarkoituksesta koostuva asemakeskus. Kuluneen vuoden aikana kohteessa on toteutettu asiakaspolkuja selkiyttäviä ja käytön sujuvuutta parantavia toimenpiteitä.

Projektin tavoitteena on kehittää Dixin asiakaskokemusta. Tämä on saavutettu parantamalla eri ryhmien ohjautuvuutta ja keskeisiä kosketuspisteitä kohteessa.

Opastusjärjestelmä koostuu useista komponenteista – mm. digitaalisista näytöistä, sähköisistä suuntaopasteita, efektiseinistä ja supergrafiikasta.

Bolder on vastannut hankkeen suunnittelusta ja rakennuttamisen projektinjohdosta yhteistyössä muiden Tilaajan edustajien kanssa.

Parasta hankkeessa luonnollisesti jälleen tyytyväinen asiakas ja yhteistyökumppanit:

Pauline von Troil,Patrizia AG: “It has been a pleasure working with Bolder Oy. They are smooth, reliable and have definitely delivered up to our expectations.”

Miia Aro, Newsec (eQ:n edustaja hankkeessa): ’’Yhteistyö Bolderin kanssa sujui erinomaisesti ja olemme erittäin tyytyväisiä projektin lopputulokseen. Projekti vietiin Bolderin toimesta läpi ammattitaitoisesti, luotettavasti ja aikataulussa. Voimme lämpimästi suositella Bolderia myös muihin vastaavanlaisiin projekteihin.’’