Lähde Shopping Mall

Assignment

Lähde is a new 5,000 m2 shopping centre built in Rajamäki, which consists of local shops anchored by two grocery store operators. Loikka’s assignment was to design the interior of the site and serve as a sparring partner regarding the visual look.

Solution

Reflecting its name, the interior of Lähde (which means natural spring in English) is inspired by nature. The end result is a pleasant centre with a natural feel where the entire family can handle their everyday shopping and errands. The rippling surface theme is visible in the floor materials, wall tiles, and as graphic elements and effect lighting.


																									Kauppakeskus Lähde, opastetaulu

																									Kauppakeskus Lähde, graafinen kaakeliseinä

																									Lähde Shopping Mall

Kaikki valikoidut hankkeet